MENU

OMAKASE

KOLACJA DEGUSTACYJNA

OMAKASE

Posiłek wywodzący się z tradycji kulinarnej Japonii podczas którego Szef Kuchni zabiera nas w tajemniczą podroż przez kreatywne i sezonowe menu degustacyjne, które do ostatniego momentu nie jest gościom do końca znane. Autentyczne doświadczenie kulinarne, podczas którego wszystkie dania przygotowywane są na oczach gości, a każde miejsce to Chef’s Table.

WOJCIECH POPOW

Szef Kuchni z wieloletnim doświadczeniem, znany z kreatywnego i nowatorskiego podejścia.

Wiedzę i umiejętności zdobywał pracując m.in. dla Gordona Ramsay’a, odbywając staż w słynnej Nomie oraz jako zastępca szefa kuchni jednej z najlepszych londyńskich restauracji – Yashin. Założyciel Polskiego Stowarzyszenia Kucharzy Sushi, finalista oraz juror międzynarodowych konkursów kulinarnych, zdobywca prestiżowej nagrody - Sushi Awards 2014.

Cechuje go niezwykła dbałość o detale, pasja do gotowania oraz nieodzowna miłość do sushi.

Obecnie Szef Kuchni nowej japońskiej restauracji – Beaverbrook (UK), bazującej na sezonowych oraz samodzielnie fermentowanych produktach.

ZAREZERWUJ MIEJSCE

Kolacje omakase odbywają się w restauracji NABE, przy bulwarze Dedala 12a, o godzinie 17:30 i 20:30. Rezerwacja z przedpłatą jest wymagana.

Termin kolejnej kolacji nie jest jeszcze znany. Podaj swój email poniżej a poinformujemy Cię o dostępności.

Kolacja serwowana jest dla maksymalnie sześciu osób.

Istnieje możliwość rezerwacji prywatnych w indywidualnych terminach.
Na wszelkie pytania chętnie odpowiemy pod adresem [email protected].